Beveiliging met IP-camera’s
Uw beveiligingsbeelden bekijken op uw computer laptop, tablet of smartphone? Dat kan met een IP-camera. U sluit de camera aan op uw eigen netwerk. Zo heeft u altijd en overal zicht op uw woning, bedrijfspand of terrein. Een veilig idee.

De voordelen van een IP-camera
Een beveiligingssysteem met een of meerdere IP-camera’s heeft veel voordelen. U kunt op iedere computer, waar ook ter wereld, de scherpe beelden terugkijken. Er is zelfs een speciale app voor uw smartphone (Apple of android) beschikbaar. Liever eerst opslaan en later terug kijken? Ook dat kan. Een ander voordeel: u kunt tegelijkertijd met meerdere personen de beelden bekijken. Sommige camera’s zijn via uw computer of smartphone op afstand te bedienen. Bovendien maken IP-camera’s gebruik van intelligente software. Dat biedt veel mogelijkheden.

Haarscherpe beveilingsbeelden, waar u ook bent
Onze camera’s geven onder alle omstandigheden een haarscherp beeld. We kunnen camera’s leveren met een FullHD, 2K of zelfs 4K resolutie. IP-camera’s hebben een breed gezichtsveld en een aantal types zijn – op afstand – draaibaar. Hierdoor heeft u minder camera’s nodig om een groot gebied te beveiligen. U kunt iedere camera handmatig activeren of een timer instellen. Ook bewegingsdetectie is mogelijk. De camera start dan met het maken van opnames op het moment dat er iemand in de buurt komt. U krijgt hiervan een melding. Zo wordt beveiligen wel heel gemakkelijk.

Klaar voor de toekomst
IP-camera van ELROKiest u voor beveiliging met IP-camera’s? Dan weet u zeker dat klaar bent voor de toekomst. U breidt uw systeem eenvoudig uit. Wij maken het u makkelijk: al onze IP-camera’s zijn plug & play. Het camerasysteem heeft een eigen IP adres dat automatisch door uw netwerk wordt toegekend. Omdat we graag helpen met de installatie, maakten we voor een IP-camera een duidelijk installatiefilmpje. Deze filmpjes vindt u onder downloads. Uiteraard leveren we iedere camera compleet met bijpassende software.