Wanneer heeft u voor het laatst een volledige backup van uw systeem gemaakt? Bewaart u de gegevens ook op een veilige plaats?
Bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde. Ze vormen de fundering van uw bedrijf. Uw waardevolle bestanden kunnen door allerlei redenen verloren gaan. Met de Online Backup diensten van RoRo voorkomt u dat deze belangrijke gegevens verloren gaan. Wij kunnen u voor elke situatie de beste oplossing aanbieden.

Veilig
Uw bedrijf kritische gegevens worden dagelijks via internet opgeslagen op ons backup-systeem. Wij stellen uw backups veilig door middel van geavanceerde encryptie standaarden (AES) om uw data te encrypten (beveiligen), waarvan alleen u de sleutel bezit. Zonder deze encryptie sleutel is het onmogelijk uw beveiligde data in te zien. Deze encryptie vind plaats voordat uw data naar ons verstuurd wordt over het internet.

De datacenters waar de gegevens worden opgeslagen staan in Nederland en voldoen aan de hoogste beveiligingseisen.

Betrouwbaar
7 x 24 uur beschikbaar. Wij bewaren de bestanden in verschillende versies, dus vanuit elke willekeurige computer, waar ook ter wereld, haalt u gegevens terug van versies van gisteren, eergisteren, vorige week. De back-up wordt altijd via een tijdschema gemaakt.

Eenvoudig
Een Nederlandstalig programma wordt bij u geïnstalleerd en ingesteld op handmatige of automatische backup. Geen specifieke kennis vereist.

Goedkoop
Geen arbeidsuren voor het maken en het controleren van een backup. U betaalt een vast jaarlijks bedrag en dat is alles !