Met een online werkplek heeft u de zekerheid dat uw kantoor altijd beschikbaar is. RoRo verzorgt het gehele beheer en support op afstand.
Uw medewerkers kunnen eenvoudig op kantoor, thuis of onderweg werken en beschikken altijd over de werkplek zoals zij die gewend zijn.
Dit allemaal voor een vaste prijs met maand en beschikbaar in de cloud die RoRo Computers en Netwerken opgezet heeft. U kunt met uw huidige computer of laptop eenvoudig inloggen op een online werkplek die exact gelijk is aan uw huidige werkomgeving. U kunt deze bereiken vanaf meerdere locaties en bent niet meer computer gebonden.

Een online werkplek brengt behoorlijk veel voordelen met zich mee. U heeft uw eigen werkplek overal beschikbaar, medewerkers hebben een eigen werkomgeving en be├»nvloeden elkaar niet. Standaard zijn de Microsoft Office programma’s (Word, Excel, PowerPoint en Outlook) beschikbaar. Uw data wordt veilig en betrouwbaar opgeslagen. Daardoor bent u ook minder gevoelig voor de inbraak van uw bedrijfsgegevens. RoRo biedt alle diensten aan voor een vaste prijs per maand, zo weet u exact waar u aan toe bent bij een nieuwe werkplek of applicatie naar wens. De werkplek is ook flexibel en schaalbaar naar wens.

Een vaste prijs per maand, inclusief onderhoud, back-up, licenties en support

  • Uw desktopomgeving overal bereikbaar
  • Eenvoudig in te stappen en geen torenhoge kosten voor het opzetten van uw omgeving
  • Al uw gegevens in een professionele beveiligde omgeving, 24/7
  • Zeer gemakkelijk in gebruik en geen ICT-ervaring benodigd