Cloudoplossingen

Cloudoplossingen

Flexibiliteit in IT wordt steeds belangrijker. Zo wilt u beschikken over de laatste updates van uw software. Medewerkers moeten vanaf elke locatie kunnen werken en uw IT-netwerk moet makkelijk op- en afschaalbaar zijn. En dan hebben we het nog niet over het toenemend databeheer gehad. Cloud-oplossingen dragen bij aan een efficiëntere werkwijze en verhogen de productiviteit. De weg naar de cloud vraagt om vertrouwen. RoRo biedt u die zekerheid.

Software
RoRo zorgt dat u goed zit in de cloud! Met bijvoorbeeld Microsoft 365 biedt RoRo overal toegang tot de belangrijkste programma’s (Word, Excel, Outlook, Powerpoint), documenten, agenda’s en contactpersonen. Uw medewerkers kunnen vanaf iedere locatie de nieuwste software, tools en data gebruiken.

Maatwerk in de cloud
Veel applicaties draaien vandaag de dag in de cloud. RoRo ondersteunt u bij de inrichting van uw netwerk, de veiligheid van de systemen en de bedrijfszekerheid.

Online backup
Bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde. Ze vormen de fundering van uw bedrijf. Uw waardevolle bestanden kunnen door allerlei redenen verloren gaan. Met de Online Backup diensten van RoRo voorkomt u dat deze belangrijke gegevens verloren gaan. Wij kunnen u voor elke situatie de beste oplossing aanbieden.