Wat we doen

Wat we doen

IT moet medewerkers optimaal ondersteunen bij hun dagelijks werk. Betrouwbare en snelle computers, veilige software en een stabiel bedrijfsnetwerk dragen daar aan bij.

Er zijn legio oplossingen om werkplekken flexibel in te richten, voor op kantoor en onderweg. RoRo biedt met passend werkplek- en netwerkbeheer oplossingen op maat. Voor kleine en grote werkomgevingen. Wij begeleiden bedrijven graag in hun groei door de IT-omgeving verantwoord te laten meegroeien.

Het gaat om het beheren, monitoren en onderhouden van alle computers en randapparaten. RoRo draagt zorg voor 24/7 monitoring en biedt support en beheer op afstand en op locatie. RoRo is goed bereikbaar en snel ter plaatse. U en uw medewerkers hebben één aanspreekpunt, iemand die bekend is met uw bedrijfsnetwerk en gekend is bij uw medewerkers. We werken wanneer gewenst tegen een vaste prijs per maand. Dat is duidelijk.

Online werkplek

Met een online werkplek heeft u de zekerheid dat uw kantoor altijd en overal beschikbaar is. Uw medewerkers kunnen eenvoudig op kantoor, thuis of onderweg werken en beschikken altijd over de werkplek zoals zij die gewend zijn. De kosten zijn gerelateerd aan het aantal gebruikers.
Dit allemaal voor een vaste prijs met maand en beschikbaar in de cloud die RoRo opgezet heeft.

Maatwerk in de cloud
Veel applicaties draaien vandaag de dag in de cloud. RoRo ondersteunt u bij de inrichting van uw netwerk, de veiligheid van de systemen en de bedrijfszekerheid.

Netwerken

Een betrouwbaar bedrijfsnetwerk en goed en periodiek netwerkbeheer is voorwaarde voor uw bedrijfszekerheid. De complexiteit maakt dat bedrijven het beheer graag overdragen aan specialisten. RoRo beschikt over de IT professionals met kennis en gereedschappen om uw netwerkbeheer met de uiterste zorg op te pakken. Wij kennen uw situatie en zijn bekend met uw organisatie. Uw netwerk wordt 24/7 gemonitord en van de laatste updates voorzien. Wanneer gewenst werken wij met een vaste prijs per maand, inclusief onderhoud, back-up, licenties en support. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

Online backup

Bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde. Ze vormen de fundering van uw bedrijf. Uw waardevolle bestanden kunnen door allerlei redenen verloren gaan. Met de Online Backup diensten van RoRo voorkomt u dat deze belangrijke gegevens verloren gaan. Wij kunnen u voor elke situatie de beste oplossing aanbieden.

Cloudoplossingen

Flexibiliteit in IT wordt steeds belangrijker. Zo wilt u beschikken over de laatste updates van uw software. Medewerkers moeten vanaf elke locatie kunnen werken en uw IT-netwerk moet makkelijk op- en afschaalbaar zijn. En dan hebben we het nog niet over het toenemend databeheer gehad. Cloud-oplossingen dragen bij aan een efficiëntere werkwijze en verhogen de productiviteit. De weg naar de cloud vraagt om vertrouwen. RoRo biedt u die zekerheid.

minder investeringen in hardware – flexibel en schaalbaar – altijd en overal toegankelijk – geen zorgen over beheer, onderhoud en veiligheid – altijd de nieuwste software – u betaalt voor wat u gebruikt

VoIP/telefonie

Telefonie, video-gesprekken, tele- en videoconferences en objectbeveiliging zijn niet meer weg te denken uit de digitale wereld. De uitstekende dataverbindingen maken het steeds eenvoudiger om deze diensten via datanetwerken op een veilige wijze te integreren in uw netwerk. RoRo helpt u graag op weg.

Het werken met op VoIP gebaseerde telefooncentrales is binnen bedrijven inmiddels gemeengoed geworden. RoRo werkt al jarenlang samen met gespecialiseerde partners in telecommunicatie. Dat biedt een garantie voor alleen de beste en betaalbare oplossing in uw bedrijfsomgeving.

Camerabeveiliging

Steeds vaker kiezen mensen er voor de woning of het bedrijfspand te beveiligen met camerabewaking. Uw beveiligingsbeelden realtime bekijken op uw computer laptop, tablet of smartphone? Dat kan. Wij sluiten uw IP-camerasysteem aan op uw eigen netwerk. Zo heeft u altijd en overal zicht op uw woning, bedrijfspand of terrein. Een veilig idee. In samenwerking met betrouwbare partners zorgen we voor de installatie van de camerasystemen en dat uw beveiligingssoftware altijd werkt.

Tevreden klanten

Casper Dierx

“Ons netwerk is optimaal beschermd tegen cyberaanvallen”

Lees meer

Emiel Thissen

“Dankzij RoRo zijn onze data optimaal beveiligd”

Lees meer

Inge van Dongen

“RoRo is onze ICT-afdeling op afstand!”

Lees meer

Joop Dooper

“RoRo is al 25 jaar een betrouwbaar partner”

Lees meer

Marc Hensen

“Dankzij RoRo kunnen we op kantoor en thuis werken”

Lees meer