Nettt Interactieve Media en Arc Communicatie, Herkenbosch

“Dankzij RoRo kunnen we op kantoor en thuis werken”

“Het beste van twee werelden”, zo omschrijft Marc Hensen de dienstverlening van RoRo. Zijn internetbureau Nettt Interactieve Media houdt samen met Arc Communicatie kantoor in Herkenbosch. “Onze medewerkers werken op kantoor en op afstand. Daarom hebben we baat bij een betrouwbare offline en online werkomgeving.”

Volledige IT-infra

“Bij Nettt leveren we full service internetdiensten: van webdesign tot webdevelopment en meer. Arc Communicatie is een allround communicatiebureau. Door onze jarenlange samenwerking versterken we niet alleen elkaar, maar bieden we onze klanten vooral voordeel! Al enkele jaren zijn we een tevreden klant van RoRo. Het bedrijf bewaakt, beheert en ondersteunt onze volledige IT-infrastructuur.”

Initiatiefrijk

“De programmeurs van Nettt zijn altijd fysiek op kantoor aanwezig. Zij werken over het algemeen met zware software. Voor hen richtte RoRo een offline werkplek in met een goede IT-uitrusting en een snelle netwerkverbinding. De collega’s van Arc Communicatie zijn vaak onderweg of werken vanuit thuis. Daarom moeten zij buiten de deur verbinding met ons bedrijfsnetwerk kunnen maken. Dat kan op een veilige manier dankzij het Virtueel Particulier Netwerk (VPN) en de cloudoplossing die RoRo bij ons implementeerde. RoRo zoekt continu naar passende oplossingen en neemt initiatief om ons daarin mee te nemen. Dat voelt goed.”