Wie we zijn

Wij staan voor u klaar!

Armand Lahaije

Medewerker buitendienst

Maartje Schatorie

Administratie

Paul Simons

Eigenaar / Allround dienstverlening

Tom Schatorie

Eigenaar / Zakelijke dienstverlening

Nathalie Sturme-Unterberger

Office manager

Sjoerd van Duren

Medewerker binnendienst

RoRo levert IT die écht bij u past! Alles voor uw bedrijfsnetwerk, cloudoplossingen en telefonie vindt u bij ons. Dichtbij en persoonlijk. En alleen dat wat echt nodig is, afgestemd op uw wensen en behoeften. Maatwerk dus, zonder onnodige toeters en bellen.
U ontvangt topservice met een persoonlijke touch, er is één vast aanspreekpunt. En dat verandert niet! Wij ontzorgen u in alles op IT-gebied, zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Veilig en betrouwbaar, zeker en vertrouwd. Wij maken IT makkelijk en begrijpelijk voor iedereen.

Waarden

Klein maar fijn! Dat is ons motto. Wij geloven in persoonlijk contact en betrokkenheid. Over en weer. Wij willen u en uw IT-omgeving persoonlijk kennen. Zo weten we wat er speelt. We zijn goed bereikbaar. Samen bouwen we aan een prettige en vertrouwde relatie. Dat levert altijd de beste resultaten. En … IT die écht bij u past.

Kundig en state of the art

IT van vandaag ontwikkelt zich razendsnel. Dat vraagt om gedegen en actuele kennis en ervaring op het gebied van databeheer, werkplekbeheer, systeembeheer en vooral ook de veiligheid. Dankzij de jarenlange ervaringen in uiteenlopende werkomgevingen weten we wat er speelt en wat onze opdrachtgevers nodig hebben. We volgen de actuele ontwikkelingen op de voet. En dat wat wij niet weten vragen we aan gerenommeerde partners, waar we al jarenlang mee samenwerken.