Dooper Tandartsen, Venlo

“RoRo is al 25 jaar een betrouwbaar partner”

RoRo kent een lange geschiedenis als automatiseringshuis. Met sommige opdrachtgevers werkt
RoRo al vanaf de beginjaren samen. Dat geldt bijvoorbeeld voor Joop Dooper, tandarts en mede-eigenaar bij Dooper Tandartsen in Blerick. Joop: “Enkele jaren nadat ik de praktijk overnam in 1983, benaderde ik RoRo om mijn hele bedrijfsvoering te digitaliseren.”

Processen digitaliseren

“Destijds hielden we alles nog schriftelijk bij. Naarmate ik mijn praktijk uitbreidde van één naar vijf behandelkamers, werd een overzichtelijke administratie steeds belangrijker. Daarom besloot ik om alle niet-tandheelkundige processen te digitaliseren: van de patiëntendossiers en planningen tot en met de boekhouding. RoRo legde een stabiel netwerk met snelle computers aan, die onderling met elkaar in verbinding stonden. Tegenwoordig zijn daar ook de computers van onze andere vestiging aan de Vinckenhofstraat in Venlo op aangesloten. Dat geldt ook voor het digitale laboratorium in het voormalige praktijkpand aan de Antoniuslaan in Venlo. Verder verzorgt RoRo het netwerkbeheer, het periodieke onderhoud en de monitoring.”

Meedenken

“Inmiddels is RoRo al meer dan 25 jaar een betrouwbaar partner van ons. In die tijd is ons systeem slechts één keer gecrasht. Proactief als RoRo is, stond het team destijds meteen met een back-up bij ons op de stoep. Hierdoor konden we ongehinderd doorwerken. En dát is wat ik zo aan RoRo waardeer: er zijn korte lijnen en het team denkt mee over hoe processen nóg efficiënter kunnen worden ingericht. Hierdoor kan iedereen binnen onze tandartspraktijk veilig en snel zijn of haar werk doen!”