Onze netwerkafdeling voorziet in professionele implementatie en beheer van bedrijfsmatige netwerken, waarbij continuïteit, veiligheid en flexibiliteit de belangrijkste speerpunten zijn.
Continuïteit in de vorm van een zo kort mogelijke down time. Veiligheid in de vorm van gedegen back-up ter voorkoming van gegevensverlies in welke vorm dan ook en flexibiliteit in de vorm van gebruikersgemak.

Om dit alles te kunnen waarborgen wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van gerenommeerde merken welke bekend staan om hun hoogwaardige producten. Door de jaren ervaring in het aanleggen van professionele netwerken zijn wij in staat, op automatiseringsgebied, bedrijven te begeleiden in hun groei, door voortdurend te blijven waken over de behoefte naar complexere communicatie, betere applicaties en verhoging van de veiligheid/continuïteit.

Wij nemen u als directeur of iT-manager heel wat zorg uit handen door alle taken van een systeembeheerder over te nemen. Denk dan ook eens aan de kostenbesparing. Geen hoge maandsalarissen, geen dure it-cursussen, geen noodzakelijke bijwoningen van seminars, geen om- of bijscholing van eigen personeel. Kortom een besparing die weer in de ontwikkeling van de bedrijfsautomatisering geïnvesteerd kan worden.
Te denken valt aan telewerken, notebooks, draadloze netwerk, etc. wij voorzien in alle behoeftes van professionele netwerken!

Bent u geïnteresseerd geraakt? Wilt u geheel vrijblijvend nadere uitleg en eventueel iemand van ons een inventarisatie laten uitvoeren?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

AVG Privacyverklaring:  Download